Пријателите направија ДНК тест и ја открија неверојатната вистина

На сите им беше тешко на почетокот, но многу брзо се зближија. Рејчел Даер се преселила од нејзиниот роден град Сиетл, Вашингтон, Вирџинија. Нејзините пријатели веднаш почнале да и кажуваат дека изгледа како една жена што живее во близина, Шенон Никол.

Двете се запознале на еден концерт и биле шокирани кога сфатиле колку се слични. Се фотографираа и коментираа како изгледаат како вистински сестри. Рејчел набрзо решила да направи ДНК тест бидејќи таа и нејзината сестра близначка биле посвоени и сакале да дознаат повеќе за членовите на нивното семејство.

Рејчел била шокирана кога дознала дека Шенон навистина е нејзина полусестра. Не само што овие две сестри открија дека имаат една полусестра, туку две затоа што Шенон има и постара сестра, Лиза Холи Ван.

Лиза и Шенон биле уште поизненадени бидејќи не знаеле дека нивната мајка родила близнаци кои ги дала на посвојување.

На сите им беше тешко на почетокот, но многу брзо се зближија. Повеќе за оваа неверојатна приказна погледнете во приложеното видео.