Проверете што направи овој човек од 2 пластични чаши и валјак бојадисување. Одлична идеја!

Проверете што направи овој човек од 2 пластични чаши и валјак. Одлична идеја!

Вашиот пчелар ни подготви уште една одлична работа што сите можете да ја направите дома без да потрошите многу време или пари.

Потребни ви се 2 пластични чаши и валјак кој се користи за кречење.