Проверила дали нејзината ќерка спие, па ја грабнала камерата кога видела што прави спасеното куче покрај неа (ВИДЕО)

Ако имате домашни миленици, сигурно знаете колку е ужасно кога одеднаш не можете да најдете животно.

Познато е дека кучињата трчаат и се виткаат низ вратата во секоја прилика, а мачките не се појавуваат со денови ако се надвор или се кријат под мебелот.

Кристин Ли Рајнхарт премногу добро го знае тоа чувство.

Тој живее во удобен дом во Рали, Њу Џерси со своето семејство и саканото куче Равен.

Еден ден не можеше да го најде Равен – додека не ја провери собата на нејзината ќерка.

За среќа, Кристин го сними трогателниот момент на видео и го постави на нејзиниот канал на YouTube.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: