Пронашол бездомно семејство кое живее зад контејнер – решил да направи нешто

Арнолд Харви е возач на камион за ѓубре, но во слободното време спасува животи.

На работа често се среќава со бездомници, а кога ќе ги види му се кине срцето. Откако еден ден нашол едно семејство што живее зад контејнер, решил да направи нешто околу тоа.

Откако разговарал со сопругата, решил да ги наполни торбите со работи што им се потребни на луѓето и да ги сподели со нив додека работи.

Сфатил дека тоа е барем нешто што може да го направи за да им помогне.