ПРОНАЈДЕТЕ ГО КУЧЕТО НА ОВАА ФОТОГРАФИЈА! Сигуно ќе ве изнамачи!

Една сопственичка го прошетала своето куче и сакала да сними разигран момент на камерата, но фотографијата што ја направила успеала да си поигра со мозокот и нервите на луѓето кои ја виделе на социјалните мрежи.

Имено, на навидум обичната фотографија од паркот се крие мопс. Но, тој толку добро се камуфлирал што многумина признале дека плачел додека се обидувале да го најдат.

Фотографијата најпрво се појави на Твитер, но неодамна повторно стана вирална и полуде голем број луѓе кои не успеаја да го забележат кученцето како се крие токму пред нивниот нос.

„Ме тера да плачам. Ќе го најдам, навистина морам“, гласи еден коментар. „Се крие на очигледен поглед“, коментира еден корисник. „Навистина добро, се мачев да го барам“, гласи еден коментар.

Дали го најдовте? Добро погледнете ја фотографијата, а доколку не можете да го забележите, еве каде се криеше: