Пронајдете го кучето на фотографијата! – Сигурно ќе ве збуни

Една сопственичка го однела своето куче на прошетка и сакала да фати разигран момент со камерата, но фотографијата што ја направила успеала да си поигра со мозокот и нервите на луѓето кои ја виделе на социјалните мрежи.

Имено, на навидум обична фотографија од паркот се крие мопс. Но, тој се камуфлирал толку добро што многумина признале дека се изнервирале додека се обидувале да го пронајдат.

Фотографијата најпрво се појави на Твитер, но неодамна повторно стана вирална и полуде голем број луѓе кои не успеаја да го забележат кученцето, кое им се крие пред носот.

Ќе го најдам, навистина морам “, гласи еден коментар. „Скриено е во видливото“, коментира еден корисник. „Навистина добро, се борев додека го барав“, гласеше друг коментар.

Дали го најдовте? Погледнете ја фотографијата, а доколку не можете да ја забележите, еве каде се крие: