Работникот се обиде да ги предупреди луѓето да не паркираат пред зградата, тие не го слушаа. Еве како заврши!

Замислете како се чувствувате кога се обидувате да му помогнете на некого, а лицето се однесува како да не ве слуша… или не сака да ве чуе.

Еден работник се обиде да ги предупреди луѓето што го паркираа автомобилот пред зградата на компанијата дека местата за паркирање се резервирани само за работници или клиенти, но тие не го слушаа.

Добро, овој првиот постапи мудро и се предомисли, но еден возач сметаше дека нема да се случи ништо лошо. Ех, тврдоглавост

Погледнете што се случи понатаму и како реагираа: