Работниците со часови го израмнуваа свежиот бетон. Тогаш овој човек се појави и го направи најлошото

Работниците цел ден точеле и нивелирале свеж бетон.

Наеднаш од некаде се појави момче во црвена кошула.

Можеа само во очај да го бараат…