Разговорот на ова 1-годишно девојче со нејзиниот татко е најслаткото нешто што ќе го погледнете денес

Во март минатата година, 1-годишната Ерин од Бостон го освои интернетот со нејзиниот жив разговор со нејзиниот татко.

Ерин е едногодишна ќерка на семејството Фицџералд од Бостон, Масачусетс, познато и како „Семејството Фиц“. Семејството, составено од тато Мартин, мама Шенон и секако бебето Ерин, стекна популарност кога почнаа да снимаат видеа на TikTok за да го скратат времето за време на карантинот.

Според информациите на нејзиниот канал на Јутјуб, членовите на семејството сакале да го документираат својот живот во забавни видеа за да ја покажат Ерин кога била постара. Нивната сметка на TikTok моментално има стотици илјади следбеници и тие објавуваат главно дневно, понекогаш дури и два или три пати на ден.

Во март, Мартин и Шенон снимија видео во кое Ерин има жесток „разговор“ со нејзиниот татко и го објави на нејзиниот профил на TikTok со натпис „Барам преведувач за бебето“. На видеото, Ерин може да се види како ентузијастички мубори, па дури и гестикулира додека „зборува“ за да се увери дека сите ќе разберат.