Ракун и срнче станаа најдобри пријатели, видео од нивните прегратки што ги топи сите срца

Снимката од срна по име Хоуп и ракун по име Џаспер брзо стана вирална поради нивното неверојатно, но сепак преслатко пријателство кое ги зафати социјалните мрежи.

На видеото, Џаспер може да се види како се прикрадува кон Хоуп, а потоа се нафрла по неа, ја гушка и гризе, пред да одлучи да изгледа како пријатна перница и да се качи на нејзиниот грб.

Но, како дојде до ова необично пријателство?

Непрофитна организација за сирачиња и повредени елени, минатата година добила повик за повреден ракун.

Суштеството старо 2-3 недели останало само во бура од дожд.

Венчето пристигнало набргу по Џаспер. Ја изгуби својата мајка на млада возраст и требаше да се грижи, му го дадоа името Хоуп и не требаше долго за тоа и Џаспер да станат најдобри пријатели.
<class=”col-sm-12 element-iframe”>