Реакцијата на таткото кога дознал дека неговата сопруга родила тројки, а тој чека едно дете

Има неочекувано радосни моменти во нашите животи. Сите би ги сакале повеќе.

Меѓутоа, понекогаш до овие среќни моменти не водат шокантни вести на кои не се надевавме.

Како на видеото во кое таткото во породилиште дознава дека неговата сопруга родила тројки.