Реакцијата од ова бебе го насмеа целиот свет

Кога мама и тато се бакнуваат, доаѓа бунт!

Мет Ханекен на Јутјуб објави видео од својата љубоморна ќеркичка не очекувајќи дека наскоро ќе ги освои срцата на гледачите ширум светот.

Малото девојче, како и секое бебе, е преслатко, но по едно се разликува од повеќето нејзини врсници.

Имено, нејзините родители го снимиле моментот кога се бакнуваат, а после тоа добиле сосема неочекувана реакција од бебето во позадина.