Родила бебе на кое му е баба: Има 61 година, а целата вистина ќе ве шокира

Сузан Кејси и Бил Кон се сосем обичен пар, а заедно се 12 години. Меѓутоа нивната среќа би била уште поголема да можеше Сузан да остане бремена. Се консултирале со експерти, кои им советувале да размислат за посвојување и вонтелесно оплодување.

Кристина Кејси, мајката на Сузан има 61 години и прифатила да биде сурогат мајка како би и помогнала на својат ќерка. Бременоста одела лесно и Кристина го родила синот Бил, на кого наместо да му биде мајка, му е баба.

И покрај критиките кои ги имале, тие имаат само убави спомени од ова.
Денеска Бил има 4 години и се смее преслатко. Гестот на Кристина е навистина величенствен