Родителите дошле дома со бебе кое го криеле 10 месеци од своите ќерки

Кеси и Шејн Пруит веќе имаа две биолошки ќерки и два посвоени сина, но сакаа уште едно дете. Нивните деца знаеле дека родителите се обидуваат да добијат уште едно бебе, но кој се обидува да посвои дете знае дека тоа е многу долг и мачен процес. Децата постојано ги прашуваа кога ќе добијат бебе, а притоа брзо открија дека сакаат да бидат девојче.

Во 2017 година, по 10 месеци документација, бескрајни телефонски повици, напорна работа, многу ноќи на молитва и надеж, Каси и Шејн ја добија веста. Двојката во вторникот вечерта добила вест дека конечно добиле одобрение – ќе станат родители на мало девојче. Следното утро веднаш се сретнале со адвокатот и биолошката мајка на девојчето.

Но, тие дури и не им викаа на своите деца. Каси и Шејн решиле да го одбијат посвојувањето во случај нешто да тргне наопаку, но немале ни време да кажат ништо бидејќи се се случило многу брзо. Шејн, за среќа, снимил многу емотивен момент кога Кеси донела нов член од нивното семејство во куќата и нивните деца останале без здив од среќа.

Никој не ни сонувал да ја запознае својата нова сестра за прв пат токму во тој момент.
Погледнете ја нивната прекрасна реакција.