Родителите не можеа да им веруваат на своите очи откако видоа снимки од надзорните камери и видоа што прават кучињата во детската соба

Родителите не можеа да им веруваат на своите очи откако ги видоа снимките од надзорната камера и ги забележаа кучињата како влегуваат во детската соба.

Малата Клои има само 15 месеци, но веќе прави циркус низ куќата. На нејзините родители не им било јасно како сама излегла од детската соба, па погледнале во снимките од ноќната камера што ги поставиле порано во собата на бебето.

Снимката брзо откри што се случило. Златните ретривери Блу и Колби ја отворија вратата, ја разбудија Клои и ја убедија да оди со нив во кујната. Изгледа дека веќе биле расположени за појадок.

Мама се разбуди и го најде бебето како трча низ ходникот. Погледнете како изгледаше