Родителите тргнале да го видат прерано родениот син во болница, а мајката засекогаш ќе памети што добила на врата!

Откако им се расипал автомобилот, Брајана и Роберт ги замолиле блиските пријатели да ги однесат во болница за да го видат новородениот син Картер.

Имено, Картер при раѓањето имал само 900 грама и морал да биде задржан во болница. Покрај тоа, тој имал откажување на бубрезите и оштетување на мозокот. Лекарите не можеа да гарантираат дека ќе го спасат… но родителите не губат надеж.

Во видеото подолу ќе видите какво изненадување им беше по возењето до болница.

Немале поим дека во автомобилот се поставени камери и дека возачот не е тој што мислеле дека е. Кога Брајана и Роберт се свртеа беа збунети и изненадени. Подгответе марамчиња и видете што се случило потоа…