Сакав само да бидеме пријатели, па се заљубив – Девојката ја запознала оваа двојка, па им влегла во нивната врска. Среќни сме заедно, а ова ни помага..

Шарлот Фармер, Џејми Дејвс и Лора Корсер се запознале преку апликација за запознавање, а потоа започнале необична врска. Имено, тројцата решиле да влезат во љубовниот триаголник, а секој од нив ужива во љубовта со две лица, а Џејми открил дека љубомората која би била најголемиот проблем е забранета во нивната врска.

Станува збор за едно среќно чувство што другите двајца го имаат. Ако некој победи на големо натпреварување, биди среќен за него – објасни тој. Се запознав со Џејми на апликацијата и на почетокот сакавме тоа да биде само изборен датум. Не бев подготвен за сериозна врска. Веднаш разговаравме за идејата без моногамија. Меѓутоа, во тоа време и двајцата излегувавме со други луѓе – изјавила Шарлот, која со Џејми е во врска од 2019 година.

Лаура го запознала Џејми преку истата мрежа, само една година подоцна Имав онлајн состаноци со Џејми на почетокот на 2020 година на таа апликација. Потоа започна пандемијата и не можевме да се сретнеме некое време.

Потоа, случајно налетав на Шарлот на таа апликација за запознавање и се почувствував поврзана со неа – објасни таа и додаде: На почетокот сакав да се дружам со неа, но брзо сфатив дека сум заљубен во неа