Сакала да го изненади сопругот на работа па го фатила како ја изневерува (ФОТО)

Ова сигурно не го очекувала кога решила да го изненади својот сопруг Понекогаш е најдобро да не подготвувате изненадувања бидејќи оној што сака да изненади може да се изненади многу пати и многу непријатно. Таков бил случајот со една жена од Тихуана, Мексико, која решила да го однесе сопругот на ручек поради работа, па го затекнала во страстен клинч со друг маж.

Мексиканката деновиве преживува емотивна драма затоа што го нашла својот сакан во прегратките на колега од работа, а потоа решила да го овековечи љубовниот ентузијазам и страста и да го сподели на социјалните мрежи за да сведочат и другите. Во приказната се вели дека грижливата сопруга решила тој ден да однесе ручек на работа, но дека набрзо останала зачудена кога го видела во магацинот

Многумина, без разлика дали на шега и иронично, или буквално, на страницата „Свето млеко“ на Фејсбук коментираа дека фотографијата што таа ја прикачи не докажува прељуба и дека мажите така се гушкаат дури и кога ќе ги погоди песна или ќе се постигне гол во неизвесен натпревар, но фотографијата со брзина на светлината стана вирална на Интернет.

Мексиканските медиуми се уште не ја откриваат позадината на фотографијата, односно дали е воопшто автентична или само е објавена на Фејсбук во духот на шега, но сепак истакнуваат дека е снимена во Тихуана, во магацин на бунар- познат малопродажен синџир