Сакала да изгледа слатко на видеото, па завршила во најблискиот ѕид

Позирањето за Инстаграм може одвреме-навреме да биде опасно, а не само поради позите кои манекенките ги прават на фотографиите.

Една девојка сакала да изгледа слатко на својот мотор и се насмевнала на камерата, а потоа завршила во најблискиот ѕид.

Снимката од нејзината несреќа послужи како едукација за сите оние на кои стилот е поважен од безбедноста, а зошто тоа не се препорачува, погледнете во продолжение.
Видеото погледнете го ТУКА