Сакале да заштедат простор во мала бања, а сега цел интернет се смее на нивното решение

Луѓето од Балканот се способни да смислат секакви луди решенија за да заштедат време, пари или во овој случај – простор.

Нивното решение за позиционирање на голем бојлер за да не зазема многу простор предизвика лавина од зачудени, изненадени, но и воодушевени реакции на социјалните мрежи.