Сакал да ја сними плажата. Не можел да им поверува на очите што се случило неколку минути подоцна

Овој човек дошол да ги сними плажата и морето, но се случило нешто сосема неверојатно. Немаше поим дека ќе станат вистински херои.

Се појавила група делфини и приказната добила неочекуван пресврт. Очигледно ја изгубија ориентацијата и дојдоа во плиткото.

Тие не можеа да се вратат во водата и во секој момент можеа да умрат.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели