Сакаше да ги ИМПРЕСИОНИРА присутните, ама се ИСКРШИ! (Видео)

Фраеров сигурно не ни помислувал дека денот ќе му заврши олку неславно. Во спротивно сигурно ќе останел дома.

Имено, типов сакал да покаже што знае и умее кога се во прашање екстремните спортови, и да стане славен, ама само сакал.

Кутриот така треснал што малку недостасувало да заврши прекршен. За среќа, поминал без посериозни последици.

И да, не правете го ова без оглед на тоа колку мислите дека сте вешти, зашто може да завршите како момчево од видеото во продолжение.

@failarmy

Did not nail the rail 😔 #FailArmy #wintersports

♬ original sound – FailArmy