Сакаше да го клоцни кучето, но погледнете што го снајде

Никогаш не мисли да му наштетиш на некого, зошто многу брзо можи штетата да ти се врати и тебе. Многу луѓе мислат дека можат да му наштетат на луѓето или животните кои се помали и понемојќни од нив. Но во овај случај поинаку одеа работите

Видеото кое деновиве стана вирално на социјалните мрежи може навистина да не натера да веруваме во „космичката правда“, а прикажува човек кој му пришол на невино куче скитник и сакал да го клоцне, онака од нигде-никаде.

Во тој момент мажот се лизнал и паднал на грб, што воопшто не му било пријатно.

Погледнете го видеото во продолжение