Самохрана мајка направила мал неверојатен дом!

Рано или доцна децата ги напуштаат семејните домови и започнуваат самостоен живот. Секако од време на време те посетуваат, но сепак си имаат свој сопствен живот.

Најлошо е да останеш самотна мајка. Целата енергија ја имаш дадено за своите деца, но сега си сама. Што да правиш во таков случај? , се прашувала Мишел.

Кога децата заминале да живееат самостоен живот, Мишел Бојл не знаела што да прави со домот во кој останала да живее сосема сама. Многу празни соби и многу спомени.Затоа решила да ја продаде нејзината куќа и да си пронајде помала куќа.

Таа го пронашла вистинското место за неа – големо само 19 квадратни метри, но има доволно просто за се што и треба.Две години таа го реномвирала нејзиниот нов дом, кој сега не го менува за било што на светот. Има мала кујна, дневен просто, тоалетна и спална која се наоѓа на 2 кат.

Куќата е поврзана на канализација, има елетрична струја и интернет. Нејзините трошоци на месец се само 80 долари. Тоа е цената на парчето земја врз кое таа ја има поставено нејзината куќа.