Само вистинските балканци ќе знаат што има во оваа кутија (не е сладолед)

Кога пластична кутија сладолед во најлонска кеса ќе пристигне во куќата во декември, тоа може да значи само едно, а ако не го знаете одговорот, не можете да се сметате за вистински маж од Балканот.

Одговорот е, се разбира, многу едноставен, а го има на фотографијата подолу.

Погледнете