САМО ВО РУСИЈА: Три различни несреќи за 30 секунди на една раскрсница (ВИДЕО)

Возењето во Русија понекогаш значи флертување со смртта.

Погледнете ги овие три несреќи што се случија на една раскрсница со разлика од само 30 секунди.

Прво, сивото комбе се заби во задниот дел на автомобилот пред него.

Но, тој не застана тука.

Почна да го турка автомобилот пред него како да е пијан, луд или многу брза.

После тоа, црвен автомобил кој се обидувал да помине го изгребал автомобилот во кој се наоѓала камерата која го снимила сето ова.

И конечно, кулминација.

Сиво комбе кое се обидува да ја помине раскрсницата се судри со автобус, кој го фрла на сребрен теренец.

Хаос само таков!