САМО ЗА НАЈХРАБРИ: Погледнете како изгледа ЗИМУВАЊЕ во шатор (ВИДЕО)

Сите добро знаеме дека една од првите работи на кои треба да се обрне внимание при одење на кампување се поволните временски услови.

Сепак, Радован Ковач реши да ја подигне оваа авантура на повисоко ниво, така што на своја кожа почувствува како изгледа презимувањето во шатор.

За својата екстремна адреналинска авантура го одбрал Копаоник, но наместо да спие во еден од многуте хотели кои ја преплавија познатата планина, тој решил да преноќи во шатор.

Бидејќи нема доволно добри и адекватни зборови за да се опише оваа авантура на вистински начин, Радован документирал се со видео кое можете да го погледнете под текстот.