Само сакала да го посети своето момче: Не ја отворил вратата, но НЕЈЗИНОТО ВИДЕО има 28 милиони прегледи!

За многумина е апсолутно неверојатно што една кратка објава на TikTok собра неверојатни 28,4 милиони прегледи и куп коментари. Иако повеќето далечни парови со нетрпение очекуваа повторно да се сретнат, средбата со нив беше кошмар.

Американката Мери Фак неодамна отиде од една американска држава во друга за да го изненади своето момче со кое имаше врска на далечина. Се изненадила, вели таа, кога после долго тропање сфатила дека никој не отвора, а набрзо ја открила причината.

Вака изгледа кога ќе отидеш кај момче и ќе му тропнеш на врата, а тој не одговори затоа што има друга девојка – вели таа во видеото.

„Момците кои минуваат се обидуваат да откријат што се случува“, им коментирала една придружничка на мажите кои биле на видеото во исто време кога Мери се нашла на подот на нејзиното момче.

@maryfatz Couch guy ECU edition #couchguy #fyp ♬ still falling for you – audiobear