Светски познатиот Јутјубер и аматерски боксер Логан Пол доживеал да биде ограбен од пар мајмуни (ВИДЕО)


 
Светски познатиот Јутјубер и аматерски боксер Логан Пол доживеал да биде ограбен од пар мајмуни Мајмуните се слатки додека не почнат да ја покажуваат својата друга страна. Логан Пол, исто така, ја почувствува љубопитноста на мајмунот на својата кожа.

За време на неговата посета на Јужна Африка, тој запознал два диви мајмуни, кои не се плашат од луѓе. Неговата голема грешка била што ја соблекол чантата за која имал намера едниот мајмун, додека другиот чувал стража.

Пол и неговите пријатели се најдоа во неверување, не знаеја што да прават. За паниката дополнително придонесе и заканувачкиот напад на мајмунот „чувар“, поради што јутјуберот побегнал неколку чекори. За тоа време партнерката на раперот работела на ранецот. Момчињата најмногу се грижеа да не ја земат камерата, но на мајмунот сепак му се допадна светло-црвеното шише со сок.
Извор telegraf.rs