Својот багаж го чекала на аеродром, а потоа добила животното изненадување

Кога Малија се вратила од Мичиген во Лос Анџелес, немала поим што ќе ја чека таму. Отишла да си го земе багажот на аеродром, а потоа и пришол непознат човек и почнал да свири на гитара.

Откако тој заврши, таа продолжи да оди. Набргу потоа се појави уште еден гитарист, а на крајот ја чекаше вистинско изненадување…