СЕДЕЛА ДО ОГРОМЕН ВОЛК: Погледнете како овие двајца комуницираат – нема да им верувате на очите!

Во Центарот за волци во Колорадо, животните од сите видови талкаат низ шумата.

Но, веројатно никој не е пострашен или пострашен од оној чиј центар го носи неговото име.

Убавите волци можат физички да доминираат со секого и да бараат почит како ниту едно друго животно.

Освен, се разбира, ако не се викаш Даниел.

Кога оваа жена влегува во шумата, волкот Кекоа станува спротивно на дивиот и агресивен.

Погледнете како овие двајца комуницираат – нема да им верувате на очите!