Седеле и снимале како ги хранат рибите, а потоа се појавил голем пријател кој не го очекувале

Туристите на Малдивите имаа можност да ги хранат рибите, но покрај обичните риби, на ручек дојде и малку поголемо суштество кое веднаш ги воодушеви.

Ова е нешто што сигурно не го очекуваа.

Тие го снимија најинтересниот дел, а видеото доби милиони прегледи на Јутјуб.

Погледнете го видеото