Седна во својот трактор да напише порака на снегот. Кога заврши, сите останаа воодушевени!

Да се ​​шири среќа и радост за време на празниците е нешто што може да се направи со едноставна честитка. Но, една група луѓе смислила сосема уникатен начин да го направи тоа. Prunty Farms го чекаше идеалниот момент да испрати фармер со трактор на снегот. Фармерот Ден имаше само една шанса да го направи ова правилно.

Ако успее да го направи ова, тогаш сите ќе бидат задоволни, но еден погрешен пресврт и се би било уништено. Сите работници на фармата му поверувале и испратиле дрон да сними што прави. Навистина не беше лесна задача за Дана. Но, тој продолжи да работи иако не можеше да види што точно прави.

Неговата задача е снимена на навистина прекрасен начин, прикажувајќи сцени од неговиот трактор како се движи во различни насоки во снегот. Изгледаше дека само се врти во круг. Секој чекор, сепак, беше совршено испланиран. Гледајќи од земја изгледаше навистина смешно, но со помош на дрон и поглед одозгора, се изгледа навистина неверојатно.

Неговата рута опфаќала дури 8.000 квадратни метри, што резултирало со нешто што само дрон можел да го види. Откако го испратиле дронот високо и го вратиле, сфатиле дека ја исполниле својата празнична мисија. Тие се надеваа дека нивниот проект ќе успее. И покрај тоа што беше потребно многу труд, крајниот резултат вредеше.

Нивниот обид на уникатен начин да ја шират празничната среќа и радост им успеа. Голем број земјоделци на сличен начин печатат разни пораки во нивните ниви. Подгответе се за едно навистина прекрасно изненадување во видеото подолу: