Секој ден им снемуваше вода од бурето. Решиле да постават камера… Не го очекувале тоа што го снимиле!

Семејство од Колорадо секој ден оставало буре полно со вода во својот двор.

Немаа поим каде таа вода исчезнува секој ден.

Не го искористиле, а сосема е разбирливо дека водата не можела да испари за само 24 часа.

Еден ден, откако повторно го наполниле бурето до врвот, решиле да ја остават камерата вклучена и да снимат за што всушност се работи.

Време беше конечно да се добие одговор на прашањето – каде оди сета таа вода!?

Тоа што го открија е „на хартија“ страшно, но во овој случај нешто многу прекрасно и неодоливо…

Погледнете го видеото подолу: