Се венчала за себе, па се развела бидејќи конечно го запознала мажот на својот живот

Манекенката Крис Галера која пред само 90 дена одлучи да се омажи сама за себе, сега става точка на тој брак бидејќи го запознала вистинскиот.

Галера, која неодамна наполни 33 години, во септември беше хит во медиумите со изјавата дека не може да го најде вистинскиот маж за да се омажи, и затоа ќе стапи во брак сама со себе.

Вистина е. Впловив во сологамија и одлучив да се омажам за сама себе. Ја славам љубовта кон самата себе и сакам да бидам инспирација за жените да ја зголемат самодовербата, напиша манекенката која пред неколку месеци објави фотогтафија во венчаница.Говорејќи за својот кус брак вели дека „беше убаво додека траело“.

Почнав да верувам во љубов кога запознав еден посебен маж, признава Крис.