Се започна како сладок танц на таткото и ќерката, но на крајот сето тоа се претвори во неверојатен настап на роденденот на оваа девојка

Еден од традиционалните обичаи во Јужна Америка е девојчињата да имаат посебна прослава на својот 15-ти роденден, а на неа носат убави, големи и шарени фустани.

Танцот на таткото и ќерката е многу популарен на оваа забава. Обично се работи за танц со лесна музика, но во ова видео таткото и ќерката решија малку да отстапат од традицијата и малку да ги зачинат работите. Тоа секако ја воодушеви публиката.

Танцот започна со песната My Girl, а по неколку секунди музиката се промени и се сменија различни песни како Gangnam Style и Watch Me. Јасно е дека тие двајца се подготвуваат за овој настап многу долго и навистина е убаво и интересно да се гледаат.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: