Се заљубила како тинејџерка! На 72 години изгубила многу пари поради своето момче (27)! Тие се запознале преку Фејсбук

Анџела инсистираше дека Си Џеј и е сродна душа и откако се венчаа, потрошила 20.000 фунти на посети и упорно се обидувала да го донесе во ОК. Шестгодишната драма завршила кога му била одбиена визата, но таа тврди дека нивниот брак е силен и покрај огромната дистанца меѓу нив. Анџела е пензиониран таксист од Дорчестер, Дорсет и тврди дека Си Џеј е најгрижливиот маж на светот што секоја жена би можела да го посака.

Тоа ме прави да се чувствувам како најубавата жена на светот. Во срцето знам дека си припаѓаме еден на друг и дека нема да престанеме да се караме додека не бидеме заедно како маж и жена. По венчавката и беше многу тешко да го остави. Анџела вели дека знаела дека наскоро ќе го види повторно, но барањето за семејна виза и било одбиено. Бев толку решена да добија виза што ангажирав адвокати да се борат за нас. Оттогаш двапати го посетив.

Потрошивме 20.000 фунти заедно обидувајќи се да се видиме. Ја искористив заштедата и тој постепено ми враќаше половина. Си Џеј ја контактира Анџела од ведро небо. Откако ми заврши врската, се чувствував осамено. Откако бев сама шест месеци, видов дека еден преубав млад човек ми испрати молба за пријателство на Фејсбук. Се прашував зошто ме додаде, но прифатив и ми испрати порака во која ми кажа колку е прекрасна мојата фотографија на профилот. Беше толку убав, со крупни кафени очи и тело кое му одговараше.

Не видов никаков проблем да започнам разговор со него. Со часови разговаравме за нашите семејства и хоби. Како да се познаваме со години. Единствениот проблем беше што тој беше 45 години помлад и живееше 4.000 милји подалеку во Нигерија. таа рече. Во април 2015 година, Анџела се омажи за Си Џеј пред неговите пријатели и семејството во Лагос.

Церемонијата беше толку убава и Си Џеј сето тоа одлично го организираше. Тоа беше најсреќниот ден во мојот живот. Последователно, му беше одбиена визата. Анџела со години се обидувала да му добие виза, но среќниот крај никогаш не бил потврден. Анџела се огласи пред четири години, нагласувајќи дека нејзината последна надеж е студентската виза, која Си-Џеј најверојатно ќе успее да ја добие.