Се обидел да удри колешка, а за малку ќе си го повредеше сопственото око

На Јутјуб веќе подолго време едно видео предизвикува рафали од смеа. Урнебесна ситуација се случува во некаква операциона сала каде лекар се обидува да удри колешка со гумена ракавица за еднократна употреба.

На видеото се гледа како несмасна докторка „нишане“ на колешка, но потоа планот тргнува наопаку.

Токму кога требаше да пука, планот му се спротивстави, па наместо на колегата, ракавицата заврши на неговото лице.

Како изгледаше таа комична ситуација погледнете во видеото: