Се омажила за богаташ за да го искористи: И приредил шок кога умрел!

Марсел целиот свој живот го живееше едноставно. Неговиот дом се наоѓа на швајцарските Алпи, помеѓу два луксузни скијачки центри, па неговата вредност со текот на годините уште повеќе расте.

Ова му овозможило да заштеди огромни суми пари. Сакал да го сподели своето богатство со другите, па на својот имот изградил куќички за роднините и пријателите да живеат таму без да плаќаат кирија.

На 67 години не се интересирал за жени, но ја запознал Сандрин, убава 25 години помлада Парижанка…

Порано се занимавала со недвижен имот, па знаела колку навистина вреди Марсел.

Многумина го забележаа овој пар, млада деловна жена и старец, сите изгледаа знаеја што прави, но на Марсело не му беше грижа, уживаше и се венчаа.

По венчавката, Сандрин продолжил да живее во Париз, а ретко ја посетувал Марсела. По две години брак, Марсел и неговите двајца пријатели доживеале сообраќајна несреќа, за жал Марсел починал.

Веднаш по погребот, Сандрин побарал неговите роднини и пријатели, за кои Масрел изградил заедница, да се иселат.

Но, Марсел однапред се погрижи и и приреди изненадување. Сите свои имоти им ги оставил на станарите кои живееле во нив. Парите ги оставил на семејството и пријателите. Сандрин не доби ништо!