Се пожалил дека сопругата не може да заврши ништо, па поставила камера за да му покаже зошто!

Дека е тешко да се биде мајка, потврдува и ова видео кое го „постила“ млада мајка.

За многу кратко време стана популарен и почна да ги руши сите рекорди на прегледи на YouTube.

Мајките често го поминуваат целиот ден во домашни работи, а на крајот од денот, куќата се уште е хаос. Еве зошто тоа им е сизифовска работа.

Дали некогаш сте се запрашале зошто куќата со мали деца е секогаш хаос?

Не е тешко да се погоди одговорот, но малкумина знаат дека мајките се убиваат со работа за да го направат овој хаос поднослив.

Ако некогаш сте се запрашале зошто мајките не завршуваат сè, еве го одговорот.

Погледнете го видеото кое ќе ве насмее до солзи.