Се преселил во нов стан, и открил нешто што го шокирало!

Секогаш е малку непријатно кога ќе се преселите во нова куќа или стан, особено кога се работи за стара зграда.

Кој живеел овде пред мене? Што се случуваше?

Ова се главно главните прашања што се разгледуваат.

Овој човек решил да си го смени станот. Немаше поим какво изненадување го чека.

Навидум убави соби. Кујна и дневна соба со високи тавани.

Скалите што водат до спалната соба.

Интересна подигната спална соба.

Бањата е прилично едноставна. Нема што да се види овде…

Но, што е ова?

Изгледа како отвор…

Да, тоа е дефинитивно отворање…

Мал простор за складирање на алатки. Прилично невозбудливо…

Но, таму се кријат и скалите…

Ова не е можно…

Стара зандана од 19 век.

се тркала и под станот на комшијата.

Графити на ѕидот. Некој бил тука.

Одделен дел во аголот. Којзнае зошто служеше…

Потоа нашол дупка во средината на собата…