Се сеќавате ли на Мелек од серијата “ЕЛИФ” Погледнете во каква глумица порасна. Ќе се изненадите кога ќе ги видите новите слики (ФОТО)


Селин Сезгин (30) се прослави со улогата на Мелек во турската хит серија „Елиф“.

Со улогата на Мелек, Селин Сезгин ги освои срцата на милиони гледачи како во нејзината родна Турција, така и во Европа и Латинска Америка, колевката на сапуниците.

Публиката е толку поврзана со омилените ликови од серијата што многу протагонисти, а Селина не е исклучок, се поистоветуваат со ликовите што ги играат.

За многумина оваа шармантна актерка е Ангел и по исклучување на камерите.

А еве како таа изгледа денес: