Се скрила под кревет за да види дали дечкото ја изневерува: Се изненадила со тоа што се случило

Оваа приказна на интернет кружи веќе некое време. Се работи за жена која одлучила да ја тестира својата врска и во оваа приказна научила важна лекција

Девојката дошла до идеја која била брилијантна според неа: Таа сакаше да го тестира колку е посветен на нивното семејство и како тој се чувствува со неа; Каква ќе биде неговата реакција ако го остави?

Како да би добила одговори на некое од овие прашања му напишала писмо на својот дечко во кое пишувало дека нивната врска е готова, да и е доста од се и да не гледа смисла за да ја продолжат нивната врска. Но таа навистина не сакаше да го напушти, само сакаше да види како ќе изреагира.
Кога го завршила писмото го оставила на столот каде што мислела дека момчето ќе го најди. Не сакала да ја пропушти неговата реакција па се сокрила под неговиот кревет и чекала.

Најпосле нејзиниот дечко стаса дома. Беше нервозна и возбудена, под креветот. Момчето влезе во собата и почна да го чита писмото. Кога завршил со читање, девојката не можела да поверува што слуша. Тој го зел својот мобилен телефон и почнал некаде да ѕвони.
Ова следува:

“Здраво душо. Доаѓам кај тебе. Будалата конечно сфати дека ја изневерувам и си замина. Каква грешка, таа врска. Јас сум многу среќен што заврши. Ќе се видиме наскоро! ”

Девојчето било во шок. Како се случува ова? Останала да лежи под креветот уште неколку минути. Нејзиниот дечко си ги собрал своите алиштата и го напуштил станот. Кога излегол од станот почнала да плачи, и полека излегла од под креветот. Погледнала низ собата и што да види на масата стои уште едно писмо. Тоа беше од нејзиното момче, за неа. Таа го зеде и почна да чита. Кога заврши, се чувствуваше многу засрамено, но сепак се чувствуваше олеснето. Колку може да биде глупаво ова? Во писмото го пишуваше следново: “Буфон еден, следниот пат кога ќе сакаш да ме излажиш, погрижи се да не ти излегуваат нозете од под креветот. Само што отидов до продавница. Се гледаме наскоро, љубави”.

Не играј си со луѓето затоа што тие можат да ти го сторат истото!