Синот дошол дома за Божиќ, а изненадувањето што го донело со себе ја шокирало неговата мајка

Синот се вратил дома од Хаваи за Божиќ. Со себе донесол изненадување кое ја шокираше неговата мајка. Тие ги чуваа во тајност своите намери бидејќи не знаеја колку долго ќе трае процесот на посвојување. Кога некој тропнал на вратата, Ева се изненадила бидејќи тоа бил нејзиниот син со неговата сопруга.

Тие живеат на Хаваи, а за овој Божиќ имаа специјално изненадување. Тие решиле да посвојат дете, но тоа го чувале во тајност бидејќи не знаеле колку долго ќе трае процесот. Се поминало без никакви проблеми, а пред да се снајдат успеале да посвојат мало девојче Мелиса Фејт.

Решиле да направат големо изненадување и сето тоа да го чуваат во тајност додека не можат лично да им кажат на родителите.

Чекаа долги десет дена, но се исплатеше бидејќи успеаја да ги воодушеват родителите, а особено бабата на девојчето.