Синот и снаата ја шокирале бабата Ева со посетата а со себе донеле мало изненадување

Ева, една постара госпоѓа, си поминувала сосем обично послепладне во својот дом, кога одеднаш слушнала тропање на вратата.

Кога влегла во претсобјето, таму стоеле нејзиниот син со сопругата кои живееле и работеле илјадници километри одалечени од неа.

Секако дека синот и снаата не дошле со празни раце, но за изненадувањето кое следи, Ева не можела ни да сонува. Не само што дознала дека станала баба, туку и се сретнала со својата внука.

Целиот настан можете да го погледнете на видеото: