Синот напишал божиќна желба во писмото – таткото не можел да ги сокрие солзите

Синот напишал божиќна желба во писмо до Дедо Мраз, а таткото заплакал кога ја видел.

Татко кој работи како испраќач на пакети за американската пошта не можеше да одолее да ѕирне во писмото што неговиот мал син го напишал за Дедо Мраз.

Но, откако ги прочитал зборовите на својот син, не можел да ги задржи солзите.

Тој објави фотографија од писмото на неговиот син на Редит, а неговата објава веднаш стана хит.