Синот ја чекал мајката да влезе во операционата сала за да и каже дека тајно е тука со неа поради оваа причина…

Секој кој некогаш бил подложен на операција знае дека овој процес може да биде многу стресен и ужасен. Оние кои веруваат во Бог се надеваат дека благодарение на него ќе помине добро, а ако не, има најмилите на кои луѓето сакаат да им докажат колку ги сакаат во овие тешки моменти.

Оваа жена морала итно да се оперира, а синот го немала видено со години. Имено, Карл Џејмс, 21-годишно момче, инаку нејзиниот син е популарен блогер на Јутјуб кој живее во Германија. Во овој тежок период, тој одлучил да биде со својата мајка и да прелета 4.000 милји за да ја изненади.

Сара (48) требаше да има операција на бубрегот кога ги следеше неа и лекарите.

И двајцата плачеа и не можеа да ги сокријат емоциите. Карл го објави овој чин на ненадејна посета на својот канал. Погледнете ја реакцијата на Сара на која е тешко да не пуштите солза.