Синот ја чекал мајката да влезе во операционата сала, за да и каже дека поради оваа причина е тајно со неа…

Секој кој некогаш бил опериран знае дека овој процес може да биде многу стресен и страшен, објави порталот „Virealno.com“.

Оние кои веруваат во Бог се надеваат дека благодарение на него работите ќе тргнат добро, а ако не, има најблиски кои луѓето сакаат да докажат колку ги сакаат во тие тешки моменти.

Оваа жена морала итно да оди на операција, а синот не го видела со години.

Имено, Карл Џејмс, 21-годишно момче, инаку нејзиниот син е популарен блогер на Јутјуб кој живее во Германија.

Во овој тежок период, тој одлучил да биде покрај мајка си и да прелета дури 4.000 милји за да ја изненади.

48-годишната Сара требало да оперира бубрег, кога влегол по неа и лекарите.

И двајцата плачеа и не можеа да ги сокријат емоциите.

Карл го објави овој чин на ненадејна посета на неговиот канал.

Погледнете ја солзи реакцијата на Сара