Сите умираат од смеење на видеото „А каде одиш? Вие сте преполни“

Klapa Intrade објави видео на Фејсбук кое собра повеќе од три илјади лајкови.

Екипата на бендот Интрајд се упатила од Нова Градишка кон Сукошан на концерт кога Супермен во лет, односно Ловре Ешкиња, им тропнал на прозорецот од автомобилот.

“Каде одиш? Во Лучко е гужва“, рекол Ловр, а екипата од автомобилот умирала од смеење, но и сите што го виделе оригиналното видео на Фејсбук.

Видеото е прегледано повеќе од 51 илјада пати за помалку од пет часа.