Си играше со ќерката на снег, а потоа се случи ОВА (ВИДЕО)

Една од омилените работи кога си дете е играњето, особено првото играње на снег.

Ова се моменти кои се паметат цел живот.

Токму ова сакале да и подарат овие родители на својата ќеркичка, но потоа се случило нешто неочекувано.

Погледнете за што се работи: